Οι προσωρινοί περιορισμοί περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

Οι προσωρινοί περιορισμοί περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

Το κράτος θα αναστείλει όλα τα μη απαραίτητα ταξίδια εκτός κράτους και εξωτερικού των εργαζομένων από σήμερα και για τις επόμενες 45 ημέρες. .

«Αναμένω πλήρως ότι θα υπάρξουν πρόσθετες ενέργειες που θα δικαιολογούνται τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Holcomb σε δήλωση. «Όπως κάναμε από την αρχή του έτους, εργαζόμαστε με εταίρους σε όλα τα επίπεδα για να εξασφαλίσουμε όλους τους απαραίτητους πόρους για οποιαδήποτε κλιμάκωση αυτού του ιού».

— Ελίζαμπεθ Ντε Πομπέι

Ο Holcomb καθοδηγεί τα σχολεία να προετοιμαστούν για το κλείσιμο

Καθώς οι σχολικές περιφέρειες σε όλη την πολιτεία κλείνουν ή μετακινούν τις οδηγίες στο διαδίκτυο λόγω ανησυχιών για τον κοροναϊό, ο κυβερνήτης Eric Holcomb θα επιτρέψει στις σχολικές περιφέρειες να παραιτηθούν έως και 20 ημέρες από την απαίτηση της πολιτείας για 180 διδακτικές ημέρες σε ένα σχολικό έτος.

Ο Holcomb είπε ότι η παραίτηση λέει ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούνται διαδοχικά και «μπορεί να αξιοποιηθεί όπως απαιτείται».

Ο κυβερνήτης είπε επίσης στα σχολεία να σχεδιάσουν ευρύτερα κλεισίματα, συμπεριλαμβανομένων των μετακινήσεων σε eLearning και απομακρυσμένες τάξεις.

Το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ ανακοίνωσε νωρίτερα την Πέμπτη ότι θα παράσχει στις σχολικές περιφέρειες K-12 ευελιξία από ορισμένα ομοσπονδιακά πρότυπα λογοδοσίας λόγω του εκτεταμένου κλεισίματος που σχετίζεται με τον κορονοϊό.

— Arika Herron

Ζήστε την επανάσταση του Alkotox στην υγεία του ήπατος. Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση https://alkotox-website.com/el/ .

Το Indiana State Fairgrounds αναστέλλει όλες τις εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στους εκθεσιακούς χώρους και το κέντρο εκδηλώσεων της Πολιτείας της Ιντιάνα έχουν ανασταλεί μετά από εντολή του κυβερνήτη Έρικ Χόλκομπ για περιορισμένες μη ουσιαστικές συγκεντρώσεις περισσότερων από 250 ατόμων.

"Μέχρι νεωτέρας οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στο Indiana State Fairgrounds & Event Center έχουν ανασταλεί. Θα εργαστούμε τις επόμενες εβδομάδες για να επαναπρογραμματίσουμε εκείνες τις εκδηλώσεις που μπορούμε", ανέφερε η Indiana State Fairgrounds σε μια ανακοίνωση.

Αναπτύσσεται πολιτική επιστροφής χρημάτων εισιτηρίου.

Οι επερχόμενες εκδηλώσεις στους εκθεσιακούς χώρους περιλαμβάνουν το Flower and Patio Show 2020, το Hoosier City Cheer Competition και το Indy Blues Festival.

— Ελίζαμπεθ Ντε Πομπέι

Το NCAA ακυρώνει τουρνουά μπάσκετ ανδρών και γυναικών 2020

Σε μια κίνηση τόσο σπάνια και δραστική που ξεπερνά ακόμη και την πολιτική της εποχής του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, το NCAA ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ότι ακυρώνει τα τουρνουά μπάσκετ ανδρών και γυναικών του 2020, καθώς και το υπόλοιπο χειμερινό και ανοιξιάτικο πρωτάθλημα

Η δήλωση της ένωσης ήρθε μετά από μια γεμάτη βραδιά αναβολών και ακυρώσεων που σχετίζονται με τον COVID-19, με κυριότερη την απόφαση του NBA να διακόψει τη σεζόν του αφού ένας παίκτης βρέθηκε θετικός στον ιό. Τώρα, για πρώτη φορά από τη δημιουργία του τουρνουά ανδρών το 1939, το NCAA θα τελειώσει μια σεζόν χωρίς να στεφθεί πρωταθλητής στο μπάσκετ.

«Αυτή η απόφαση βασίζεται στην εξελισσόμενη απειλή για τη δημόσια υγεία COVID-19», ανέφερε η δήλωση, «την ικανότητά μας να διασφαλίσουμε ότι τα γεγονότα δεν συμβάλλουν στην εξάπλωση της πανδημίας και στο μη πρακτικό της φιλοξενίας τέτοιων εκδηλώσεων ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια αυτού του ακαδημαϊκού έτους. έχει δοθεί συνεχής απόφαση από άλλους φορείς».

Ολόκληρη η ιστορία.

— Ζακ Όστερμαν

Βαθαίνει η βουτιά στο χρηματιστήριο

Η καταστροφή στο χρηματιστήριο εντάθηκε την Πέμπτη, με τον S&P 500 να υποχωρεί σε bear market για πρώτη φορά μετά την οικονομική κρίση, καθώς κλιμακώθηκε ο αντίκτυπος του κορωνοϊού στην οικονομία.

Ο S&P 500, τον οποίο οι επαγγελματίες επενδυτές παρακολουθούν στενά ως δείκτης για την υγεία των αγορών, έπεσε σε bear market, ή πτώση 20% από την κορύφωσή του, τερματίζοντας τη μεγαλύτερη ανοδική αγορά στην ιστορία της Wall Street.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones, ο οποίος έπεσε στην επικράτεια της bear market την Τετάρτη, έπεσε 2.200 μονάδες ή 10% — τη μεγαλύτερη ημερήσια ποσοστιαία πτώση του από το κραχ της αγοράς το 1987.

Ολόκληρη η ιστορία.

— Jessica Mentonand Nathan Bomey, ΗΠΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αναβλήθηκε το συνέδριο των πυροσβεστών

Το Συνέδριο Εκπαιδευτών του Πυροσβεστικού Τμήματος (FDIC) ανέβαλε τη διάσκεψή του για το 2020 στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιντιάνα και εργάζεται για τον καθορισμό νέων ημερομηνιών. Η FDIC είναι η μεγαλύτερη έκθεση εκπαίδευσης πυροσβεστών στον κόσμο, προσελκύοντας πάνω από 35.000 πυροσβέστες από περισσότερες από 65 χώρες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Το φετινό συνέδριο είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 21 Απριλίου έως τις 25 Απριλίου.

— Ελίζαμπεθ Ντε Πομπέι

Η πτήση IND προς Παρίσι ανεστάλη

Ως απάντηση στην ευρωπαϊκή ταξιδιωτική απαγόρευση, η Delta Airlines ανέστειλε προσωρινά επτά πτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της απευθείας πτήσης από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης προς το αεροδρόμιο Charles de Gaulle στο Παρίσι. Σύμφωνα με την Delta, οι πτήσεις θα συνεχίσουν να εκτελούνται την Πέμπτη και θα επιστρέφουν την Παρασκευή πριν από την έναρξη της αναβολής. Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι θα περιορίσει τους ναύλους για τις πτήσεις προς την Ευρώπη και παραιτήθηκε από τα τέλη αλλαγής για όσους ταξιδεύουν προς, από ή μέσω Ευρώπης και Ηνωμένου Βασιλείου έως τις 31 Μαΐου.

Τα σχολεία Zionsville, Λίβανος κλείνουν

Τα κοινοτικά σχολεία Zionsville και τα κοινοτικά σχολεία του Λιβάνου κλείνουν λόγω ανησυχιών για τον COVID-19. Και οι δύο περιφέρειες κλείνουν τα κτίριά τους στις 6 το απόγευμα σήμερα και θα είναι κλειστές για τους φοιτητές την Παρασκευή.

Οι μαθητές και στις δύο περιφέρειες θα κάνουν eLearning από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου έως την Παρασκευή 27 Μαρτίου, όταν ξεκινούν οι ανοιξιάτικες διακοπές και στις δύο περιφέρειες.

Και οι δύο περιφέρειες είπαν ότι πήραν την απόφαση με την καθοδήγηση του Υπουργείου Υγείας της κομητείας Boone.

Ολόκληρη η ιστορία.

— MJ Slaby

Η Ivy Tech μετακινείται σε διαδικτυακά μαθήματα

Αφού αρχικά είπε ότι θα παραμείνει ανοιχτό, το Ivy Tech Community College καθυστερεί την έναρξη όλων των μαθημάτων μέχρι τις 23 Μαρτίου.

Το κοινοτικό σύστημα κολεγίων της πολιτείας, με 18 πανεπιστημιουπόλεις, σχεδιάζει να παραδώσει μαθήματα εικονικά ή με άλλα μέσα τουλάχιστον έως τις 5 Απριλίου.

Οι αξιωματούχοι είπαν ότι μια απόφαση σχετικά με την ανάγκη για συνεχή εικονική και εναλλακτική παράδοση των μαθημάτων θα ληφθεί έως τις 30 Μαρτίου.

Όλα τα εσωτερικά και διεθνή ταξίδια φοιτητών είχαν ήδη ανασταλεί και όλα τα διεθνή ταξίδια του προσωπικού, για λογαριασμό ή εκπροσωπώντας το κολέγιο, έχουν ανασταλεί. Τα εγχώρια ταξίδια εργαζομένων εκτός πολιτείας, με εξαίρεση τα ταξίδια σε πολιτείες που γειτνιάζουν αμέσως με την Ιντιάνα, έχουν επίσης ανασταλεί.

Ολόκληρη η ιστορία.

— Arika Herron

Το τουρνουά μπάσκετ Big Ten ακυρώθηκε

Το υπόλοιπο του τουρνουά μπάσκετ ανδρών Big Ten ακυρώθηκε.

Το συνέδριο κυκλοφόρησε μια δήλωση λίγες στιγμές αφότου οι παίκτες του Ράτγκερς και του Μίτσιγκαν στάλθηκαν πίσω στα αποδυτήρια αφού πήγαν στο γήπεδο του Bankers Life Fieldhouse για προθέρμανση της προγραμματισμένης μεσημβρινής ενημέρωσης της Πέμπτης.

«Το Big Ten Conference θα χρησιμοποιήσει αυτόν τον χρόνο για να συνεργαστεί με τους κατάλληλους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και τη θεσμική ηγεσία για να καθορίσει τα επόμενα βήματα για να προχωρήσουμε σε σχέση με την πανδημία COVID-19», αναφέρεται σε δήλωση του συνεδρίου.

Ολόκληρη η ιστορία.

— Ματ Γκλενέσκ

Σερίφης της κομητείας Χάνκοκ: δεσμοφύλακας βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό

Ένας δεσμοφύλακας του γραφείου του σερίφη της κομητείας Χάνκοκ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, σύμφωνα με δελτίο τύπου από το γραφείο του σερίφη. Το μέλος του προσωπικού βρίσκεται σε αυτοκαραντίνα στο σπίτι.

Ο δεσμοφύλακας δεν πιστεύεται ότι είχε επαφή με κανέναν κρατούμενο. Δύο άλλα μέλη του προσωπικού που είχαν άμεση επαφή με τον μολυσμένο δεσμοφύλακα έχουν σταλεί σπίτι τους σε καραντίνα, αλλά δεν έχουν παρουσιάσει συμπτώματα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Ο δεσμοφύλακας ήταν τελευταία φορά στη δουλειά την Κυριακή 8 Μαρτίου. Τότε ήταν που ενημερώθηκε ότι ένας γνωστός του βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο δεσμοφύλακας, που είχε ήπιο βήχα και δεν είχε άλλα συμπτώματα, ανέφερε αμέσως την πληροφορία και πήγε σπίτι του. Βγήκε θετικός στον κορωνοϊό την Τετάρτη 11 Μαρτίου, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Ο δεσμοφύλακας δεν είναι κάτοικος της κομητείας Χάνκοκ, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της κομητείας Χάνκοκ. Δεν ήταν σαφές πού έμενε ο δεσμοφύλακας.

— Ελίζαμπεθ Ντε Πομπέι

Αναβλήθηκαν οι συναυλίες της Indianapolis

Για πρώτη φορά, μεγάλες συναυλίες της Ινδιανάπολης επηρεάστηκαν λόγω ανησυχιών που σχετίζονται με την επιδημία του κοροναϊού.

Οι εμφανίσεις του Bankers Life Fieldhouse από τον Michael Buble και το country-pop duo Dan & Shay αναβλήθηκαν. Το πρόγραμμα του Buble περιελάμβανε μια παράσταση την 1η Απριλίου στην αρένα. Αναμένεται να ανακοινωθεί ημερομηνία μακιγιάζ. Ο Dan & Shay ανέστειλε μια εκπομπή της 16ης Απριλίου για τις 5 Οκτωβρίου.

«Είναι μια περίεργη, περίεργη στιγμή για όλους μας, αλλά νιώσαμε ότι αυτό ήταν το σωστό», δήλωσαν οι Dan Smyers και Shay Mooney σε δήλωσή τους. «Τα εισιτήρια που αγοράσατε προηγουμένως θα τιμηθούν σε όλες τις επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες. Ελπίζουμε όλοι να τα καταφέρουν».

Δείτε όλες τις μεγάλες ακυρώσεις εκδηλώσεων εδώ.

— Ντέιβιντ Λίντκουιστ

Εργαζόμενος στο εργοστάσιο της Ιντιάνα Fiat Chrysler βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Ένας εργαζόμενος στην Ιντιάνα σε εργοστάσιο της Fiat Chrysler Automobiles βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, ανέφερε ο Free Press του Ντιτρόιτ. Ο μολυσμένος άνδρας εργάζεται στο εργοστάσιο μεταφοράς Kokomo της FCA στο Kokomo.

Το εργοστάσιο, το οποίο βρίσκεται περίπου 50 μίλια βόρεια της Ινδιανάπολης, απασχολεί περίπου 4.000 εργαζόμενους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της FCA.

Η FCA είπε ότι η παραγωγή συνεχίζεται κανονικά και η εταιρεία συνεργάζεται με τις τοπικές υγειονομικές αρχές για να υποστηρίξει τη θεραπεία του εργαζομένου. Ο υπάλληλος λαμβάνει ιατρική φροντίδα, δήλωσε η εκπρόσωπος της FCA, Τζόντι Τίνσον.

Ολόκληρη η ιστορία.

— Jamie L. LaReau, Detroit Free Press

Το τουρνουά αγοριών IHSAA θα παιχτεί μπροστά σε περιορισμένο κοινό

Οι περιφερειακοί αγώνες μπάσκετ αγοριών λυκείου το Σάββατο θα διεξαχθούν μπροστά σε οικογενειακό και βασικό προσωπικό λόγω της επιδημίας COVID-19.

Ο επίτροπος της Αθλητικής Ένωσης Λυκείων της Ιντιάνα, Μπόμπι Κοξ, αναφέρθηκε στα σχέδια για τους υπόλοιπους αγώνες του τουρνουά μπάσκετ αγοριών IHSAA και των τελικών της πολιτείας γυμναστικής κοριτσιών του Σαββάτου την Πέμπτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο κτίριο της IHSAA.

Ο Cox είπε ότι κάθε σχολείο στο τουρνουά αγοριών θα έχει 75 μέγιστες εισαγωγές. Η IHSAA θα προσπαθήσει να μεταδώσει ζωντανά όλα τα παιχνίδια που έχουν απομείνει στο κρατικό τουρνουά.

Ολόκληρη η ιστορία.

— Kyle Neddenriep

Η Marion County έλαβε το 2ο αναφερόμενο κρούσμα

Η κομητεία Marion έχει το δεύτερο κρούσμα του κορωνοϊού και ο Σεντ Τζόζεφ το πρώτο κρούσμα της νόσου που είναι επίσης γνωστό ως COVID-19, σύμφωνα με έναν κρατικό πίνακα ελέγχου που παρακολουθεί τέτοιες περιπτώσεις.

Από χθες το βράδυ, όταν το κράτος είχε 10 επιβεβαιωμένα κρούσματα, δύο από αυτά τα άτομα νοσηλεύτηκαν. οι υπόλοιποι βρίσκονταν σε απομόνωση.

Σχεδόν 60 άνθρωποι σε όλη την πολιτεία παρακολουθούσαν τους εαυτούς τους για συμπτώματα αφού ταξίδεψαν σε μια πολύ πληγείσα περιοχή, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Πολιτείας της Ιντιάνα.

Εν τω μεταξύ, οι καλούντες πλημμύριζαν μια κρατική τηλεφωνική γραμμή που είχε δημιουργηθεί για να χειρίζεται ερωτήσεις σχετικά με τον κορονοϊό. Την Τρίτη, το τηλεφωνικό κέντρο διεκπεραίωσε 465 κλήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας και άλλες 50 κατά τη διάρκεια της νύχτας.

— Shari Rudavsky

Το Eskenazi Health ενισχύει τους περιορισμούς των επισκεπτών

Σε συνεργασία με το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της κομητείας Marion και τον Συνασπισμό της Indianapolis για την Ασφάλεια των Ασθενών, η Eskenazi Health ενίσχυσε τους προσωρινούς περιορισμούς για τους επισκέπτες στο νοσοκομείο Sidney & Lois Eskenazi. Οι προσωρινοί περιορισμοί περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Δεν υπάρχουν επισκέπτες με συμπτώματα γρίπης.
  • Δεν υπάρχουν επισκέπτες κάτω των 18 ετών.
  • Οι επισκέπτες περιορίζονται σε δύο άτομα και μόνο την άμεση οικογένεια, όπως προσδιορίζεται από τον ασθενή.

Οι επισκέπτες θα πρέπει να ελέγξουν τον ιστότοπο Eskenazi Health και να καλέσουν εκ των προτέρων σχετικά με τους περιορισμούς του και τυχόν εξαιρέσεις.

Οι εκδηλώσεις για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου της Ινδιανάπολης ακυρώθηκαν

Το Ίδρυμα Athletic Club ακύρωσε την προγραμματισμένη παρέλαση του Αγίου Πατρικίου και το πάρτι στη σκηνή της Παρασκευής, σύμφωνα με ανακοίνωση το πρωί της Πέμπτης. Το Greening of the Canal, που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη, και το Shamrock Run Walk, που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο, ακυρώθηκαν επίσης.

«Καθώς η κατανόησή μας για το εύρος και τη σημασία του ιού COVID-19 έχει αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, όπως και οι περισσότερες οργανώσεις πολιτών έχουμε λάβει αποφάσεις που έχουν μόνο έναν στόχο: να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διατηρήσουμε κοινότητα υγιής", δήλωσε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Robert Welch. "Δυστυχώς, αυτή η αποστολή σημαίνει να θυσιάσουμε λίγη διασκέδαση φέτος.":

Ο δήμαρχος της Ιντιανάπολης Τζο Χόγκσετ δήλωσε σε μια δήλωση ότι επικροτεί την απόφαση.

«Προτρέπω όλους τους διοργανωτές εκδηλώσεων στην Ιντιανάπολη να βασιστούν στην καθοδήγηση από το CDC, καθώς και από κρατικούς και τοπικούς υγειονομικούς αξιωματούχους, προκειμένου να λάβουν αποφάσεις σχετικά με τις προηγούμενες προγραμματισμένες λειτουργίες τους. Επιπλέον, η πόλη ο

Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι υποψιάστηκαν ότι ήταν θέμα χρόνου πριν ένας νέος ιός που προκαλεί πνευμονία που προέρχεται από την Κίνα να πραγματοποιήσει το ταξίδι στο εξωτερικό στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν στα μέσα Ιανουαρίου, όταν οι υγειονομικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ επιβεβαίωσαν δύο κρούσματα του νέου τύπου κορωνοϊού. Ακολούθησαν γρήγορα περισσότερα κρούσματα καθώς ο φόρτος υποθέσεων σε όλο τον κόσμο αυξανόταν συνεχώς.

Contents